Cursussen

U wilt een cursus Spaans volgen? Bijvoorbeeld als voorbereiding op uw vakantie of verblijf in een Spaanstalig land, ter bevordering van de communicatie met uw Spaanstalige relaties of uit pure liefhebberij?

Bij Toledo Talen bent u aan het juiste adres. Ons kwaliteitskenmerk is de persoonlijke benadering. Daarom is het mogelijk om privé les te volgen of in kleinere groepen. Op deze manier bent u intensief bezig met de Spaanse taal. En dat levert snel resultaat op.

De standaard groepstrainingen in de avonduren starten in februari en september. In juni begint, bij voldoende deelname, een speciale “vakantie”-cursus van zes bijeenkomsten voor een eerste kennismaking met de Spaanse taal. Alle overige trainingen starten op aanvraag gedurende het hele jaar. Wij geven ook cursussen speciaal voor kinderen.

Bent u voor uzelf of uw medewerkers op zoek naar een cursus Nederlands? Toledo Talen is gespecialiseerd in het geven van duurzame leerprogramma’s Nederlands.

Bestemd voor beginners, die niet of nauwelijks Nederlands spreken. Maar ook voor gevorderden, die hun kennis van de Nederlandse taal willen uitbreiden.

De lesprogramma’s zijn modulair opgebouwd. U kunt dus zelf bepalen waar de nadruk op moet liggen: bijvoorbeeld spreek- of schrijfvaardigheid.