Salamanca september 2019

In het kader van het 15-jarig bestaan van Toledo Talen, maakten we voor de tweede keer een studiereis van een week naar het supermooie Salamanca. We gingen 4 uur per dag naar Spaanse les bij Don Quijote, waar we zeer professionele en enthousiaste docenten leerden kennen. We sliepen, ontbeten en aten tussen de middag bij de nonnen. We maakten excursies zoals een wandeling door de stad, een bezoekje aan de Mercado Central en het museum Casa Lis met onze geweldige gids Julia. Verder leerden we een heerlijke paella maken en de bachata dansen. ’s Avonds hadden we nog voldoende tijd om te genieten van de relaxte sfeer, de lekkere tapas en drankjes op de Plaza Mayor of bij ons stamcafĂ© op de hoek “Carmelitas 14”. We waren zelfs aanwezig bij het concert van de populaire band Dvicio op de laatste dag van de feria. De ambiance was geweldig, het eten heerlijk en goedkoop en we hebben weer heel veel geleerd, niet alleen wat betreft de Spaanse taal, maar ook wat betreft de Spaanse gewoontes, normen en waarden. Kortom, wederom een reis om nooit te vergeten en om snel weer eens over te doen. Dankjewel lieve cursisten voor jullie vertrouwen in Toledo Talen en voor jullie bijdrage aan deze heerlijke reis.

IMG_4093

 

 

3 thoughts on “Salamanca september 2019

 1. Een superweek! Veel geleerd, veel gezien, genoten van de mooie stad, het lekkere eten en uitstekend gezelschap – allemaal super geregeld en georganiseerd door Lia.
  De lessen bij Don Quijote waren boeiend en stimulerend en Salamanca is prachtig.
  Voor herhaling vatbaar zo’n week!

 2. Dank je wel Lia voor de geweldige en leerzame ervaring.
  We hebben veel geleerd van de Spaanse taal en het mooi Salamanca.
  Het was top.

 3. Wat een prachtige, leerzame week. De leraren en leraressen bij Don Quijote hebben ons echt op een hele fijne manier nog meer van de Spaanse taal bijgebracht.
  Salamanca is echt een schitterende stad. Echt genoten van het Spaanse leven daar op de verschillende terrasjes. Vooral samen met elkaar als groep. Echt een week om niet te vergeten. Lia, bedankt voor deze week. Het was allemaal tot in de puntjes geregeld. Echt met recht een top-week!